OppskriftEnglish version

Vafler har vi vanligvis ikke !

Det kan man jo få alle andre steder. Enhver greier å steke vafler Enkel oppskrift på rømmevafler:

Pisk sammen 1 del rømme med 1 del vann og 1 del hvetemel og en klype salt. La svelle og tilsett mer hvetemel om røren virker for flytende, konsistensen skal være nesten som en formkakerøre. Prøvestek og smak. Server med bare sukker,dryss, med multer, friske bær og rømme eller syltetøy.

Husk at Storfjellseter hverken er restaurant eller kafeteria, men en bevaringsverdig fjellstue der atmosfæren fra gamle dager på alle måter er beholdt. Hele stedet er et museum der du får bruke spisebestikk og møbler fra 1880 og spise god, hjemmelaget mat. Om du ønsker en annerledes opplevelse kan du gå rundt og bese deg ute før du blir servert på gammeldags vis.

Storfjellseter har ingen selvbetjening fra kjøle- eller ~varmedisker, derfor må travle veifarende på fire hjul roe seg ned eller se seg om mens maten blir laget og bord dekket. Storfjellseters tilbud er til alle som gjerne skrur tiden tilbake og ikke må haste videre rundt neste sving. Vi tar ikke bare vare på miljøet, men selve tidsånden fra 1880.

Råvarer og inspirasjon hentes fra verdens alle hjørner men det meste av fisk, vilt og fjellets grøde er fra vår egn lam i urter i stedet for fårikål er fjellets egen produksjon til og med osten til ostekaken lages på Storfjellseter og oppskriftene som mange vil ha, gir ikke Storfjellseter fra seg med det første selv om noen ber om å få en kokebok herfra (det får holde med oppskrift på rømmevafler)

~men man skal aldri si aldri ~
English version:

This page will be supplied when translated.Tilbake